Szolgáltatásaink

Tervezés

Tartalom

Fejlesztés

Keretrendszer

 
 

 Tervezés

A mobil alkalmazás tervezése három részre bontható. Meg kell terveznünk az alkalmazás leíró jellegű tartalmi elemeinek szerkezetét, az egyes elemek elérési útvonalait, az alkalmazás szerkezeti vázát. A grafikai tervben rögzíteni kell az arculati elemeket, logókat, az egyes laptípusok megjelenését, az alkalmazás ikonját, nyitó képernyőjét, valamint a piacterekre publikálásához használható grafikai megjelenést. A funkcionális tervben meg kell határozni azokat az aktív elemeket, funkciókat, amelyeket alkalmazni szeretnénk. A tervek alapján sablonok készülnek, amelyek az on-line a szerkesztőségi rendszerben (myContenetEditor) meghatározzák a tartalmai elemek rögzítési folyamatát, valamint a mobil alkalmazás megjelenését, működését. A sablonok HTML, CSS alapúak, így bármely platformon megfelelő megjelenést biztosítanak.

Cégünk a Megrendelő ötletei alapján elkészíti a megfelelő terveket, majd a szükséges sablonokat. Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk az alkalmazás funkcionalitásának kialakításához, a technológia lehetőségeit kihasználva tanácsokkal segítjük a Megrendelőt.

 
 

 Tartalom

Az elektronikus tartalom (szöveg, kép, hanganyag) összegyűjtését követően, a myContentEditorban -a sablonoknak megfelelő szerkezetben- történik az alkalmazás elemeinek a szerkesztése. A szerkesztőségi rendszerben kezeljük a multimédia elemeket, GPS koordinátákat, hanganyagokat, RSS információkat, egyéb információkat. A hanganyagok elkészítése magában foglalja a narrációt és az idegen nyelvű fordítást, a valamint a mobil alkalmazásba történő beszerkesztését. Átlagosan 1000 karakter szöveg 1,5 perc hanganyagnak felel meg.
Vállaljuk a Megrendelő által átadott anyagokból a mobil tartalmak szerkesztését, a szerkesztőségi rendszerbe feltöltését. Cégünk rendelkezik azokkal a feltételekkel, amelyek a különböző piactereken (iOS, Android, Microsoft Windows) való publikáláshoz szükségesek, ezekhez leírásokat, ajánlókat és egyéb marketing anyagokat készítünk ( pl.: YouTube videó). A Megrendelő már a szerkesztés során ellenőrizheti az alkalmazás megjelenését. A szerkesztőségi rendszerben a tartalom rugalmasan változtatható, aktualizálható.

 
 

 Fejlesztés

Cégünk mindhárom vezető platformra (iOS, Android, Microsoft Windows) fejleszt mobil alkalmazásokat. Az igényeknek és az alkalmazás témájának megfelelően változatos funkciók beépítésére van lehetőség:

a)      külső (webre mutató) linkek

b)      alkalmazáson belüli linkek

c)      audioguide/hangfájlok becsatolása

d)      online (GPS alapú) és offline térkép

e)      érzékeny pontokkal (hot-spot) ellátott sematikus térkép

f)       képgaléria

g)      többnyelvűség/nyelv váltás

h)      hírszolgáltatás – RSS

i)        eseménynaptár
 
 

 Keretrendszer

A mobil tartalmak menedzseléséhez cégünk kifejlesztette a myContentEditor szerkesztőségi keretrendszert. A keretrendszerben kezeljük az egyes projektekben keletkező objektumokat, sablonokat, multimédia állományokat. A rendszerben elvégezhető a teljes szerkesztési folyamat. A rendszer gondoskodik az egyes platformoknak megfelelő publikációs csomag generálásáról.

A piactereken a feltölthető tartalom mérete korlátozott, a myContentEditor biztosít letöltési szolgáltatást, amely segítségével az alkalmazás adatbázisa az első indításkor automatizáltan feltölthető, a tartalmi elemek változása frissíthető.

Az alkalmazásokba beépített eseménynaptár, valamint RSS menedzselése is ebben a rendszerben végezhető. A szerkesztők ide rögzítik az információkat, a mobil alkalmazások ebből a rendszerből kapják a megfelelő tartalmakat.

Tovább az ajánlatainkra